Триумф! Свиленград има своя спортен герой Световният шампион по кикбокс

...
Триумф! Свиленград има своя спортен герой Световният шампион по кикбокс
Коментари Харесай

Световен шампион по кикбокс черпи авери за купата

Триумф! Свиленград има своя състезателен воин

Световният първенец по кикбокс Димитър Петров почерпи своите другари за купата си в първокласен ресторант в родния Свиленград. 17-годишният първенец за юноши старша възраст от шампионата на планетата отсрочил купона с две седмици, тъй като бил на женитба на свои другари предходната седмица.

Исках да се съберат множеството ми другари от клуба, от учебно заведение и от махалата, по тази причина направих празненството през уикенда, сподели Петров пред наш екип. Той не пропусна да пожелае триумф и на своята съотборничка Горяна Стоева, която сега е на Олимпийските игри за юноши в Буенос Айрес.

В заведението непрекъснато валяха поздрави за първенеца, а двете певици откликваха на желанията на младия гений, който беше много патриотично надъхан и си поръчаше най-вече песни на Слави Трифонов и други български реализатори.

Накрая един от приятелите му- Георги Веселинов изненада всички посетители в ресторанта, като изпя в дует с певицата шлагера на Васил Найденов и Силвия Кацарова „ Огън от обич ”. Компанията акцентира на шотландкото уиски, а по-късно продължи веселбата в дискотека в центъра на града край Марица.

Припомняме, че преди две седмици Димитър Петров завоюва безапелационно международна купа в категория до 75 кг за юноши (старша възраст). 24-ото Световно състезание по кикбокс за кадети се организира в град Лидо де Йезоло, Венеция, Италия.

Във финалната си среща с представител на Сърбия, възпитаникът на треньора Димитър Димитров с лекост надви над своя конкурент, показвайки технична и красива игра, цялостна доминация и хубостта на кикбокса, карайки сърбина да изпадне в глуха отбрана. Така Димитър спечелии всичко, което може да завоюва през тази спортна година, в която стана държавен и балкански първенец, притежател на Световната купа, а в този момент и Световен първенец в един от най-тежките и травматични стилове.

Интервю със международния първенец по кикбокс четете в околните дни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР