Триуф за Опенхаймер и Наследници на наградите Златен глобус и

...
Триуф за Опенхаймер и Наследници на наградите Златен глобус и
Коментари Харесай

Филмът Опенхаймер е големият победител на наградите Златен глобус

Триуф за " Опенхаймер " и " Наследници " на премиите " Златен глобус " и отчаяние за " Барби ". 81-та гала се организира тази нощ в Лос Анджелис с водещ комикът Джо Кой. Така беше сложено началото на сезона на премиите в Холивуд, чиято кулминационна точка е връчването на " Оскар " -ите на 10 март.

Пет " Златни глобуса " за " Опенхаймер ", в това число най-престижните - за най-хубава драма и най-хубав режисьор за Кристофър Нолан.

" Като режисьор внезапно осъзнах, че мога да приема премията само от името на всички. Като режисьори ние се опитваме да сплотяваме хората и да ги накараме да дадат най-хубавото от себе си ", сподели Кристофър Нолан, режисьор.

Целувка за Килиън Мърфи в изблик на бурна наслада провокира комична обстановка при оповестяването му за най-хубав артист за основната роля в лентата за основателя на атомната бомба.

" Първи въпрос - имам ли червило по целия нос? Просто ще го оставя. В самото начало Крис Нолан сподели, че ще е друго. Бях в ръцете на режисьор визионер, занаятчия. Едно от най-красивите и нежни неща в актьорската специалност е, че не можеш да го направиш самичък. А ние имахме най-невероятния актьорски състав в този филм. Истинска магия! ", сподели Килиън Мърфи, артист.

Робърт Дауни-джуниър завоюва премията за най-хубав артист в поддържаща роля също в " Опенхаймер ". Петата статуетка за един от най-касовите шлагери на 2023 година е за най-хубав саундтрак.

Два " Златни глобуса " и за " Клети създания " - отличие в категорията най-хубав мюзикъл или комедия и статуетка за Ема Стоун за най-хубава комедийна актриса за ролята ѝ на Бела.

" Бела се влюбва в живота и приема положителното и неприятното в идентична степен. Наистина ме накара да погледна на живота по друг метод и това е, което си коства и има значение. Тя ще остане надълбоко в мен ", сподели Ема Стоун, актриса.

Сериалът " Наследници " получи няколко оценки за последния си сезон, отдаден на борбата за надзор над световна медийна империя, измежду които и наградата за най-хубав трагичен сериал. Киърън Кълкин получи премията за най-хубав артист в телевизионна драма.

Голямото отчаяние е за " Барби ". Филмът беше измежду любимците, само че получи " Златен глобус " единствено в категорията за операторско майсторство и достижения в разпространяването, а Били Айлиш - за най-хубава ария.

Френският филм " Анатомия на едно рухване " е най-хубав чуждоезичен филм и завоюва премията и за най-хубав сюжет.

Лили Гладстоун стана първата актриса от коренното население на Съединени американски щати, която печели " Златен глобус " за най-хубава актриса в трагичен филм в епичната продукция " Убийците на цветната луна " на режисьора Мартин Скорсезе.

Церемонията в Бевърли Хилс събра най-големите звезди за първи път след траялата шест месеца стачка на актьорите и сценаристите в Холивуд.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР