Трите партии в коалиция „Обединени патриоти“ имаме някои различия по

...
Трите партии в коалиция „Обединени патриоти“ имаме някои различия по
Коментари Харесай

Сидеров загърби различията с колегите си, за да не дойдат БСП и ДПС на власт

Трите партии в коалиция „ Обединени патриоти “ имаме някои разлики по избрани въпроси, само че по главното - на първо място българският народен интерес - сме на едно мнение.
Това съобщи ръководителят на парламентарната група на " Обединени патриоти " Волен Сидеров пред публицисти в Народното събрание.
Разбирам, че връзките в нашата коалиция са тематика. Ние сме разнообразни, само че в едно сме се разбрали, изборът на българите е за първи път патриотична коалиция да бъде третата мощ, Движение за права и свободи да не е главният балансьор, това е късмет, който не би трябвало да пропиляваме. Нашите разлики във връзка с Русия сигурно ще останат. Валери Симеонов си има неговите визии . Това не пречи да работим дружно за българския интерес, разяснява още Сидеров.
Той бе безапелационен, че едно повреждане на ръководеща коалиция сега значи връщане на вярата Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да бъдат още веднъж във властта. По думите му това не е задоволително за хората, не се приема от българите като цяло, тъй че такова повреждане е риск.
„ Ние подобен риск не можем да си позволим, тъй като това ще бъде игра със ориста на страната. Нашите си връзки може да стигат до разнообразни етапи, да минават през разнообразни тоналности, само че това са наши връзки. Познаваме се от възпитаници с Валери Симеонов, минавали сме през разнообразни етапи, не експонирайте връзките сред личностите върху цялото ръководство. Смятам, че това ръководство може да приключи сполучливо мандата си. Трябва да го направи, тъй като това е отговорност. Иначе пропиляваме благоприятни условия , пропиляваме шансове и няма да се радваме на утвърждението на хората “, съобщи Волен Сидеров.
На въпрос за рецензията му към Ангел Джамбазки , който беше коментирал съветския патриарх, Сидеров съобщи: „ Не се двоумя, когато би трябвало да направя другарска рецензия. Джамбазки е младеж, кадърен политик, пред мен е израствал и постоянно съм му помагал и ще му оказвам помощ. Имам правото като по-възрастен и умел да дам насочващи препоръки. Когато приказва, малко да се въздържа, тъй като тук става дума за дипломатически връзки с една велика страна . В такива дипломатически взаимоотношения хората би трябвало да са деликатни, изключително политик, евродепутат “.
По тематиката за Крим и изявленията на Валери Симеонов, ръководителят на " Атака " съобщи, че може да му изнесе историческа лекция и за това по какъв начин там нашите българи гласоподаваха „ За “ референдума, тъй като се усещаха застрашени от държавното управление в Киев след кървясъл фашистки прелом. „ Там участваха нацисти със свастики, с пречупени кръстове, крещяха „ гибел на православните свещеници “ и така нататък, заканваха се, нашите българи се почувстваха застрашени, че ще бъдат дискриминирани, претопени, ще им бъде неразрешено да приказват на български език. Затова с две ръце гласоподаваха „ За “ референдума “, изясни Сидеров. Той напомни, че само неговата партия е имала наблюдаващи на референдума и е нямало никакво принуждение, нямаше окупация от съветска страна .
„ Над 90% пожелаха да се причислят към съветската федерация, тъй като бяха застрашени от едно профашистко държавно управление, което направи държавен прелом в Киев благодарение на американците. Виктория Нюланд го призна и сподели, че са похарчили 5 милиарда $ за този прелом. Така че там събитията също подлежат на добър звук. Може да му помогнем на Валери да прочете по-внимателно и по-обективно събитията там. Може някой да му внушава и погрешни обстоятелства за случая с Крим “, счита Сидеров.
В умозаключение публицистите попитаха Сидеров за президента, който преди дни в Пловдив сподели коремно възлизане. Сидеров се пошегува: „ Г-н Радев сподели не неприятна физическа форма. Аз съм упражнявал спортна гимнастика, единствено че то се прави от вис – неподвижно, и тогава набираш. Той малко със размах го направи, само че въпреки всичко на тези години с костюм, доста добре беше. Поздравявам го. Ако потренирам няколко дни, ще се опитам и аз. Още не съм изгубил форма . Радев е нов политик, който се учи, който се старае. Смятам, че президентът не би трябвало да води война с премиера и назад ", уточни Сидеров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР