Трите мандата безхаберие на ГЕРБ вкараха Дупница в спирала от

...
Трите мандата безхаберие на ГЕРБ вкараха Дупница в спирала от
Коментари Харесай

Първан Дангов: Безхаберието на ГЕРБ вкара Дупница в спирала от кризи – БСП имаме решения и хората го знаят

Трите мандата безхаберие на ГЕРБ вкараха Дупница в серпантина от рецесии. Нужни са ясни дейности и съответни стъпки, с цел да променим това. Българска социалистическа партия познаваме проблемите и имаме решенията. И вие го знаете, тъй като ни познавате, потвърдили сме го във времето ”. Това съобщи претендентът за кмет от " Българска социалистическа партия за България " Първан Дангов по време на срещи с поданици на общината.
" В резултат на това безхаберие градът и селата са в непрекъсната рецесия във връзка с качеството и количеството питейна вода ”, уточни социалистът. Първан Дангов бе безапелационен, че са нужни незабавни вложения в инфраструктурата. „ В програмата си сме заложили периодическа замяна на всяка улична настилка, с тръбопровод и канализация, и проект за превъзмогване на дефицита на вода ”, акцентира претендентът на „ Българска социалистическа партия за България ”.
В диалога за опазването на здравето той съобщи безапелационната позиция на Българска социалистическа партия за еднакъв достъп до опазване на здравето на всички, в това число и на тези, които нямат платени здравни вноски, като те ще бъдат за сметка на общинския бюджет. „ Необходим е и дейно работещ диагностично-консултативен център ”,  уточни Дангов.> „ Ще върша регулярни срещи с шефовете на учебните заведения с професионална устременост за адаптиране на образователните проекти, тъй че да се дава отговор съответно на потребностите на бизнеса и младежите да могат да остават и се осъществят в общината ”, сподели още претендентът за кмет на „ Българска социалистическа партия за България ” в Дупница. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР