Трите компании изграждат взаимна свързаност, базирана на облачни технологии Нетера,

...
Трите компании изграждат взаимна свързаност, базирана на облачни технологии Нетера,
Коментари Харесай

Neutrality.one, Neterra и Arc си партнират за Америка, Европа и Близкия изток

Трите компании построяват взаимна съгласуваност, основана на облачни технологии

Нетера, neutrality.one и Arc Solutions оповестиха, че ще си партнират. Те ще се основат една обща облачна екосистема, с цел да дават безупречна съгласуваност и услуги в Америка, Европа и Близкия изток.

Нетера е световен снабдител на съгласуваност и телекомуникационни решения. Neutrality.one e компания за облачни мрежови услуги и софтуерно дефинирана инфраструктура, а Arc Solutions – снабдител на интегрирани мрежови решения.

Партньорството им разрешава да обединят мощните страни и експертизата си и да разширят обсега си на бързо растящи пазари.

Клиентите могат да получат достъп до тази взаимосвързаност посредством над 150-те точки на наличие на Нетера по целия свят, тези на Arc в ОАЕ, Бахрейн и Оман, и цялостното решение за софтуерно дефинирани мрежи (SD-WAN) на neutrality.one. То включва както самата услуга, по този начин и преносната среда (например услуга телевизия върху преносна среда интернет).

Всяка точка за достъп дава опция за присъединение, съгласуваност в облака, далечен пиъринг, взаимосвързаност в дейта центрове и благоприятни условия за основаване на частни мрежи в голям брой географски райони.

„ Заедно с Arc и Нетера, ние предоставяме взаимосвързана екосистема, която е гъвкава, развива се и пораства в международен мащаб. Нашите комбинирани мощни страни оферират на клиентите достъп до мрежовите услуги, от които те се нуждаят на локално равнище и по целия свят. Независимо дали се намират в Близкия изток или Западна Европа, ние имаме една обща екосистема за взаимно свързване, която е подготвена да поддържа световната цифрова промяна и възходящото търсене на облачни услуги “, сподели Джордж Шлосарек, основен изпълнителен шеф на neutrality.one.

„ Очакваме с неспокойствие да разтеглим тази екосистема и да помогнем на повече клиенти да се свързват, усъвършенстват и уголемяват своите приложения и услуги. “

През последната година neutrality.one построява своя световна мрежа и си партнира с водещи в света софтуерно дефинирани мрежови снабдители. Целта е да оказва подпомагане за ускоряването на мрежовата промяна и максимизирането на цената на SD-WAN за предприятията в международен мащаб.

„ Чрез това партньорство телеком операторите и бизнесът се възползват от цялостна гама от услуги за съгласуваност. Нашите клиенти получават достъп до нови точки на наличие в основни местни и световни центрове за данни. Те ще станат очевидци по какъв начин онлайн се появяват все по-голям брой локации, на които с нашите сътрудници разширяваме своето наличие “, сподели Невен Дилков, създател и шеф на Нетера.

„ Ключът към това партньорство е споделена визия за съгласуваност, световна цифрова промяна и потребителско преживяване. Това е опция да обслужваме повече от потребностите на нашите клиенти и да предоставим цялостни решения от край до край. "

Нетера предлага услуги за интернационална съгласуваност. В нейната група от компании е NetIX – платформа, която обезпечава пряк достъп до повече от 30 точки за продан на интернет (IXP) и над 9000 мрежи. Над 180 членове на NetIX, измежду които снабдители на интернет услуги, електронни медии, телекомуникационни оператори и мрежи за доставка на наличие, употребяват платформата, с цел да се свързват по-бързо, дейно и рентабилно между тях.

„ Ние имаме вяра в силата на партньорствата и построяването на гъвкави екосистеми, които са от изгода за нашите клиенти. Страхотно е да работиш с Нетера и neutrality.one и да създаваш нови благоприятни условия за обслужване на потребностите на клиентите на локално равнище в Близкия изток и по света. Заедно отстраняваме бариерите пред свързването и разрастването на приложения и услуги, като в същото време прекосяваме от местна към световна цифрова промяна “, сподели Махеш Джайшанкар, основен изпълнителен шеф на Arc Solutions.

„ Това е различен значим стадий за нашия бизнес и е вълнуващо да имаме все по-голям брой сътрудници, които поддържат нашата визия за елементарни и високоефективни решения за свързване. “

Arc започва като самостоятелен снабдител с вложения от фирмите от ОАЕ „ du “ и бахрейнската „ Batelco “. Екипът на Arc се състои от специалисти, които имат опит в построяването на съгласуваност в дейта центрове в района. Те са обслужвали най-големите и новаторски локални и световни бизнеси. Arc уголемява наличието си в основни бизнес и цифрови центрове в района на Близкия изток и Северна Африка (MENA).
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР