Трите дъщери на Кръстника на българската мафия Иво Карамански мизерстват

...
Трите дъщери на Кръстника на българската мафия Иво Карамански мизерстват
Коментари Харесай

Щерките на Карамански мизерстват

Трите дъщери на Кръстника на българската мафия Иво Карамански мизерстват макар милионите, които натрупа татко им при започване на 90-те години, написа HotArena.

Александра, Ралица и Десислава по нищо не се отличават от един средностатистически българин на минимална работна заплата. Явно девойките на починалия необут са наследили само семейството му, а парите са изчезнали безследно.

Неотдавна Александра Караманска проговори за митовете по отношение на милионите на татко си. Тя изрично отхвърли той да й е оставил тлъста банкова сметка, даже в противен случай. „ Не ми остави безусловно нищо. И да е имало някакви пари, те въобще не са стигнали до мен. Други са тези, които завоюваха след гибелта му “, загатна тогава щерката, която се изявява като частен детектив, цитира „ Галерия “.

Алекс живее напълно непретенциозно в столицата, където ръководи единствената останала компания на татко си – „ Корона “. Неотдавна се чу, че организацията й е на ръба на оцеляването и е пред банкрут.

„ Винаги сме били скромни. Майка ми в никакъв случай не е разчитала на парите на татко ми, а е работила крепко “, споделя най-малката дъщеря на Карамански. Другите две щерки – 30-годишната Ралица и 33-годишната Десислава, също живеят непретенциозно.

От всички наследници на Крамански, най-добре си живее Иво Карамански – извънбрачният му наследник от Нели Атанасова.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР