Трите американски автомобилни гиганта General Motors, Ford и Fiat Chrysler

...
Трите американски автомобилни гиганта General Motors, Ford и Fiat Chrysler
Коментари Харесай

General Motors, Ford и Fiat Chrysler спират производството до края на март

Трите американски автомобилни колоса General Motors, Ford и Fiat Chrysler преустановяват производството в техните фабрики заради разпространяването на новия ковид. Това се показва в изказвания, оповестени в сряда на уебсайтовете на фирмите.

От фирмите обявиха, че заводите ще бъдат почистени и дезинфекцирани с цел да бъде предпазено здравето на служащите и чиновниците. General Motors съобщи, че корпорацията „ стопира производството в Северна Америка заради пазарните условия и с цел да обезпечи разчистване на рафинериите и да отбрани личния състав “.

От Обединения съюз на автомобилните служащи обявиха във вторник, че след съвещания със своите представители General Motors, Ford и Fiat Chrysler са се съгласили да спрат производството в своите фабрики, с цел да сведат до най-малко риска чиновниците да се заразят от новия ковид.

Според американските федерални и локални управляващи броят на инфектираните в Съединени американски щати към този момент надвишава 9200 души. CNN заяви разнообразни данни в сряда. Според новинарския канал в страната са открити съвсем 8,7 хиляди случая на зараза, а 149 души са починали.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР