Тринадесетото издание на популярния турнир по спортни танци International Dance

...
Тринадесетото издание на популярния турнир по спортни танци International Dance
Коментари Харесай

Турнир събира танцьори от Балканите и Европа в Монтана

Тринадесетото издание на известния шампионат по спортни танци International Dance CUP Montana OPEN 2018 стартира в Монтана в края на тази седмица. Изявата започва на 17 март в зала „ Младост “ с конкуренцията на двойките от детски и младежки спортни класове. В този раздел от шампионата ще се проведат квалификации за българските танцови двойки. Очакванията са да се включат спортни клубове от 23 обитаеми места в страната.
 tancov_turnir201803b  tanci4
Турнирът от Държавния състезателен календар на Българската федерация по спортни танци ще продължи с предварителните кръгове в интернационалната конкуренция, в която ще заемат присъединяване спортни двойки най-вече от Балканските страни. Официалната и втора част на шампионата за Купата на общините на област Монтана ще стартира в в 18.30 часа в събота. За първи път на влиятелното съзтезание, се чака да гостува и арбитър от Монголия. Всички спортни двойки ще показват спортната си стратегия от латиноамерикански и общоприети танци и ще бъдат оценени от интернационална съдийска бригада, според стандартите на WDSF (World Dance Sport Federation).

Турнирът се провежда от клуб по спортни танци „ ОГОСТА данс “ в партньорство с общините на област Монтана и е под патронажа на регионалния шеф Росен Белчев. Танцовата конкуренция се спонсорира от компании от района и страната.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР