Тринадесет години перфекционизъм в сферата на киберсигурността, облечен с безпрецедентна

...
Тринадесет години перфекционизъм в сферата на киберсигурността, облечен с безпрецедентна
Коментари Харесай

FortiGate NGFW е основата на нашата стратегия за базова дигитална сигурност

Тринадесет години перфекционизъм в областта на киберсигурността, облечен с невиждана отдаденост към клиента и превъзходни бизнес процеси. Днес разширяваме хоризонтите си с Fortinet, задвижвани от визията си да помогнем да изградите и разширите цифровия си бизнес, като по едно и също време с това защитим географски дистрибутираните инфраструктури, които го обслужват.

Без значение на това дали вашите чиновници и/или услуги работят в местни или облачни среди, те би трябвало да бъдат защитени от офанзивите на киберпрестъпниците. Според стратегическите трендове в планирането на Gartner, до 2025 година всички организации, които влагат в основаването на цифров имунитет, ще подобрят удовлетвореността на клиентите си, като понижат случаите на отпадане на услугите си и лимитират кибер рисковете си.

В основата на нашата тактика за базова цифрова сигурност стои FortiGate NGWF системата на Fortinet. Едно решение, което сплотява SD-WAN, NGFW, SWG, ZTNA надзор, LAN и Wireless WAN 5G/LTE функционалности, които може да осъществяваме в периметъра на вашата  мрежа. Предоставяме ви отбрана в действително време от познати и непознати закани на база пакета от услуги за осведомителна сигурност FortiGuard.

За разлика от множеството технологии от вида защитна стена от последващо потомство (Next Generation FW), хардуерните устройства FortiGate употребяват лична разработка на процесори със особено предопределение за обработка и пресмятане на интервенции, свързани с осведомителната сигурност. Така върху едно устройство можем да конфигурираме и предоставим необятен набор от функционалности за отбрана. Подобна иновация е основна за това да могат да бъдат обединени сериозни интервенции по надзор на мрежовия трафик с тези за даване на характерни функционалности в региона на осведомителната сигурност. Така улесняваме контрола и администрацията, като построяваме единна платформа.

Днес засиленият интерес към киберсигурността, законодателството в Европейският съюз, регулиращо персоналните данни и отбраната на инфраструктури с сериозно значение, както и Директивата по отношение на ограниченията за високо общо равнище на сигурност на мрежите и осведомителните системи в Съюза ще са съществена причина за това бизнесът да имплементира действителни защитни механизми и да влага в кибертехнологии. Възможността да отбраните данните на своите клиенти и да гарантирате възстановяемост на услугите си, ако бъдат наранени от хакерска атака, се трансформират в основа за устойчивостта на бизнеса ви. Малките и междинни предприятия не трябва да подценяват заканите, защото са по-уязвими от риска, обвързван с тях, и са лесна цел спрямо организациите от корпоративен вид.

С технологиите на Fortinet адресираме несъответствието в ръководството на мрежите и системите за осведомителна сигурност, обвързван с огромния брой технологии и неконсистентни политики за сигурност. Ако приемем, че действително вашите връзки са главен вектор, употребен от хакерите за офанзива и навлизане в цифровите ви запаси, то FortiGate предлага унифицирана администрация, целяща консистентна отбрана за целия информационен набор: LAN, WAN, wireless LAN networks and endpoints. Именно сходно обединяване дава опция да се приложат изгодите от изкуствения разсъдък върху днешните високодинамични цифрови инфраструктури, подобрявайки продуктивността и работата на потребителите.

Това е по този начин нареченият от нас стандарт на базова цифрова сигурност.

Днес не би трябвало да има бизнес, който да не ползва стандарт за базова цифрова сигурност.
Текстът е част от бр. 114 на сп. „ Икономика “. Публикува се в Economic.bg по силата на партньорско съглашение сред двете медии.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР