Трима водачи са засечени да управляват след употреба на солидно

...
Трима водачи са засечени да управляват след употреба на солидно
Коментари Харесай

Трима задържани за шофиране след употреба на алкохол във Варненско

Трима водачи са засечени да ръководят след приложимост на солидно количество алкохол, оповестяват от варненската полиция.

В сряда, към 13:45 часа, в с. Партизани, при осъществяване на полицейска инспекция на мотопед «Трибал» с лидер А.А. (62 г.) от с. Медовец, е открито, че същият ръководи МПС, което не е записано по надлежния ред, и след приложимост на алкохол с централизация от 1,57 промила в издишания въздух. По случая са формирани бързи полицейски производства, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

Около 22:45 часа, в гр. Провадия, при осъществяване на полицейска инспекция на л.а. «Пежо» с лидер К.И. (49 г.), локален гражданин, е открито, че същият ръководи МПС след приложимост на алкохол с централизация от 1,87 промила в издишания въздух. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

Само ден по-рано, към 23:30 часа, е засечен още един извършител. При осъществяване на полицейска инспекция на л.а. «Хонда» с лидер Б.С. (40 г.), локален гражданин, е открито, че същият ръководи МПС след приложимост на алкохол с централизация от 1,91 промила в издишания въздух. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР