Трима треньори от Академията на ПФК Лудогорец са на едноседмично

...
Трима треньори от Академията на ПФК Лудогорец са на едноседмично
Коментари Харесай

Лудогорец прати трима треньори в Севиля

Трима треньори от Академията на ПФК Лудогорец са на едноседмично образование в Севиля. Емилиян Петров, Росен Маринов и Димитър Стойков натрупат познания и опит в известния испански клуб.

В Испания Севиля има една шампионска купа, пет Купи на краля и една Суперкупа. В Европа отборът е печелил рекордните седем пъти Лига Европа, а е завоювал и една Суперкупа.

По време на стажа треньорите ще слушат лекции освен от експерти в клуба хазаин, само че и от представители на други водещи детско-юношески школи в Европа. Обучението ще е концентрирано върху всички новости и най-модерните способи в подготвителния развой при работата с подрастващите гении.

Наставниците от Академията на Шампионите ще имат цялостен достъп до всички спортно-технически занимания в Севиля, което дава опция за подробен взор върху структурирането на подготвителния развой.

След завръщането си в Разград тримата треньори ще споделят насъбрания опит с сътрудниците си в академията и знанията ще бъдат приложени в подготовката на гениите на " орлите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР