Трима топ готвачи вече са част от отбора на червените

...
Трима топ готвачи вече са част от отбора на червените
Коментари Харесай

Любовните искри продължават да разпалват огъня на страстта в Hell`s Kitchen

Трима топ готвачи към този момент са част от тима на алените в Hell’s Kitchen. Новите попълнения са Михаела, която има професионален опит в заведения за хранене в Англия и Дания, основният готвач от Варна Галин Нинов и кулинарният вундеркинд Кирил, който става основен готвач едвам на 22 години. Те участваха в завладяваща борба против оранжевите престилки от аления тим, а храната им беше оценена от началник Виктор Ангелов и Димитър Ковачев - Фънки.

Доброто показване в задачата оказа помощ на три от дамите от аления тим да запазят мястото си в Кухнята на Ада. Това са брокерката Симона, ресторантьорката Чимидова и сладкарката Стефани. Хоби готвачката Полина отпадна от конкуренцията, а повода беше неуспехът ѝ в двете задания, сложени от началник Ангелов. 

Симпатиите на Митко към Мони стават все по-големи и откакто тази конспирация продължава и вниманието на феновете остава, Симона ще се стои в предаването. Част от публиката доста харесва двойката:

" Големи са ми сладури!! Много са ми същински!! Тези са в пъти по-готини и сладки от " ергенките ", радва се зрителка. 

" Звездната двойка в кухнята. Евала ", разяснява друга на Facebook страницата на предаването. Не липсват и скептици: " Ако това е действително, да са живи и здрави и доста щастливи. Но ми намирисва малко на следващата продуцентска рецепта за повдигане на рейтинг по български ".

Новият тим на алените ще се изправи против към този момент сработения колектив на сините. Победителите в дуела ще готвят против златните, а специфични посетители в Кухнята на Ада ще са едни от най-популярните инфлуенсъри в България с общо над 2 милиона и половина почитатели в обществените мрежи, напомня HotNews.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР