Трима тийнейджъри са арестувани по подозрение, че са изнасилили жена

...
Трима тийнейджъри са арестувани по подозрение, че са изнасилили жена
Коментари Харесай

Жена, „изнасилена близо до крайбрежна забележителност на Обединеното кралство“, докато три тийнейджъри, всичките на 15, са арестувани

Трима младежи са задържани по съмнение, че са изнасилили жена покрай крайбрежна туристическа забележителност измежду бял ден.

Жена, за която се допуска, че е на към 30 години, заяви, че е била изнасилена покрай Tynemouth Priory в Tynemouth, покрай Нюкасъл, в неделя следобяд. Полицията неотложно стартира следствие, арестувайки три момчета на възраст 15 години по съмнение за обезчестяване.

Говорител на полицията на Нортумбрия сподели: „ Малко след 15:50 часа в неделя получихме сигнал за обезчестяване в региона на Tynemouth Priory и Castle от Тайнмут. Полицията неотложно стартира следствие, а жената-жертва продължава да се поддържа от профилирани чиновници.

„ Полицаите са арестували трима мъже, всички на възраст 15 години, по съмнение за обезчестяване. Оттогава те са освободени под гаранция от полицията в очакване на спомагателни следствия. Разследванията не престават и всеки, който има информация, е помолен да се свърже с полицията. "

Тайм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР