Трима столичани, извършили кражба от магазин в Плевен, са задържани

...
Трима столичани, извършили кражба от магазин в Плевен, са задържани
Коментари Харесай

Трима младежи от София задигнаха дрехи от магазин в Плевен

Трима столичани, направили кражба от магазин в Плевен, са арестувани през вчерашния ден след подхванати незабавни заградителни дейности на служители на реда от ОДМВР-Плевен.

В рамките на подхваната профилирана интервенция по широкообхватен надзор, в ранния следобяд на улица в Долни Дъбник служители на реда пробвали да спрат лек автомобил, само че водачът не се подчинил на подадения сигнал и траял придвижването си. Минути по-късно колата била открита на прилежаща улица, само че без водача пътувалите в нея, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. При огледа в автомобила са открити облекла - по първични данни, откраднати същия ден от търговски обект в Плевен. Полицията неотложно подхванала издирвателни и заградителни дейности. 20-годишният водач и двамата младежи, които са пътували с него - на 22 и 17 години, и тримата от София, били хванати в региона на гарата в рейс , пътуващ за Плевен. След свалянето им от рейса, те са отведени в полицейското ръководство.

Оказало се, че 20-годишният столичанин, управлявал колата, е с отнета шофьорска брошура .

Работата по случая продължава. Уведомен е дежурен прокурор при Районната прокуратура в Плевен. Образувано е досъдебно произвеждане по член 270, алинея 1 от Наказателен кодекс.
 Задържаха малолетен, откраднал автомобил в Хасково
Задържаха малолетен, откраднал автомобил в Хасково

По случая се води разследване
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР