Трима служители на ОДМВР-Сливен получиха награди от главния секретар на

...
Трима служители на ОДМВР-Сливен получиха награди от главния секретар на
Коментари Харесай

Трима служители на ОДМВР-Сливен получиха награди от главния секретар на МВР

Трима чиновници на ОДМВР-Сливен получиха награди от основния секретар на Министерство на вътрешните работи, оповестиха от пресцентъра на регионалната полиция.

На тържествено заседание през днешния ден шефът на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков е връчил награди, оповестени със заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов, на трима чиновници за принос в откриване на тежко престъпно закононарушение.

С "Обявяване на признателност " и парична премия в размер на 80 лв. се награждават Георги Топалов, контрольор в бранш "Криминална полиция " към РУ-Сливен, Марина Кулева, старши проверяващ служител на реда в отдел "Разследване " към ОДМВР-Сливен и Ивелин Константинов, младши специалист към отдел "Криминална полиция " към ОДМВР-Сливен. Тримата получават самопризнание за реализирани високи резултати и за съответен значителен принос в откриване на серия от обири на първокласни артикули в изключително огромни размери от огромни търговски вериги.

 ю

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР