Трима шофьори на територията на Област Бургас се разделиха със

...
Трима шофьори на територията на Област Бургас се разделиха със
Коментари Харесай

ОДМВР-Бургас иззе три автомобила от пияни и дрогирани шофьори за 24 часа

Трима водачи на територията на Област Бургас се разделиха със своите коли , откакто бяха уловени от полицията, че са седнали зад кормилото след използването на алкохол и опиати .

Около 15:35 часа през вчерашния ден на пътя сред каменските села Винарско и Вратица е спрян за инспекция лек автомобил „ Опел Вектра “, ръководен от 51-годишен мъж от село Трояново. Полицаите открили, че водачът е лишен от право да ръководи МПС, като наказването му е изтекло , само че не е заплатил дължимата санкция и все още се води недееспособен лидер.

Проверката с дрегер също по този начин посочила, че същият кара след приложимост на алкохол с централизация – 1,59 промила . Водачът отказал да даде кръв и урина за химичен разбор. Задържан е за период до 24 часа в ареста, а автомобилът е конфискуван .

Около 20:30 ч. на бургаския бул. „ Струга “ полицейски чиновници спрели за инспекция лек автомобил „ Нисан Микра “, ръководен от 59-годишен бургазлия , с който се придвижвал и 56-годишен негов съгражданин. Водачът е тестван за приложимост на наркотични субстанции, като апаратът отчел позитивна проба за приложимост на кокаин . Във втория мъж са открити и конфискувани три пакетчета кокаин с тегло от три грама. Мъжете са арестувани за период до 24 часа , а автомобилът е конфискуван.

Два часа по-късно в поморийското село Порой е спрян за инспекция лек автомобил „ Ситроен Берлинго “, ръководен от 63-годишен мъж от същото село, който кара след приложимост на алкохол с централизация – 1.25 промила . Водачът е арестуван за период до 24 часа, а автомобила е конфискуван.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР