Трима седнали зад волана ,след употреба на наркотични вещества са

...
Трима седнали зад волана ,след употреба на наркотични вещества са
Коментари Харесай

Трима дрогирани шофьори арестуваха в Пиринско

Трима седнали зад кормилото,след приложимост на наркотични субстанции са открити от полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград.
В следобедните часове на 12. 04. 2022 година в с. Дебрен, от полицейски чиновници на РУ-Гоце Делчев е спрян за инспекция лек автомобил „ Опел Мерива “. С техническо средство е открито, че 32-годишният лидер на автомобила от същото село кара след приложимост на наркотично вещество. Около 22:20 часа на същата дата, на ул. „ Свобода “ в гр. Сандански е осъществена инспекция на лек автомобил „ Ситроен “. В хода на инспекцията е установено, че лидерът, който е на 22 години от гр. София кара след приложимост на наркотично вещество, а в автомобила са открити листчета за цигари със следи от канабис по тях. След като е използвала опиат, зад кормилото на лек автомобил „ Ситроен “ е седнала и 21-годишна жена от гр. София. Тя е арестувана от полицейските чиновници към 03:30 часа на 13. 04. 2022 година на ул. „ Свобода “ в гр. Сандански.
Лицата са арестувани със заповед за задържане до 24 часа. По случаите са формирани бързи производства за осъществено закононарушение по член 343Б, алинея 3 от Наказателен кодекс.
П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР