Трима състезатели се завръщат в мъжкия отбор на волейболния Левски

...
Трима състезатели се завръщат в мъжкия отбор на волейболния Левски
Коментари Харесай

Левски си връща трима волейболисти в своя състав за новия сезон

Трима състезатели се завръщат в мъжкия тим на волейболния Левски София за новия сезон. Старши треньорът Николай Желязков ще разчита на Дамян Колев, Преслав Петков и Николай Стефанов.

Либерото Колев бе преотстъпен в Раковски Севлиево, с който завоюва купата на Висшата лига и промоция за Националната волейболна лига.

Центърът Петков и посрещачът Стефанов пък играха за Пирин и се показаха на положително равнище. Очаква се за старта на подготовката да бъде на линия и диагоналът Кристиан Титрийски, който пропусна целия сезон поради проблеми с коленете. 202-сантиметровият диагонал обаче към този момент тренира на цялостни обороти и от клуба се надяват да бъде мощна конкуренция на Венислав Антов след лятото с националния тим под 19 година

В състава остават опитните Владислав Иванов, Светослав Гоцев и Алехандро Торо, а мястото на напусналия по посока Съединени американски щати Лазар Бучков ще заеме бразилецът Майкон Морейра. Ще се разчита доста и на посочилите огромно израстване юношески национали Венислав Антов, Владимир Гърков, Симеон Николов, Стоил Палев, Александър Къндев и Костадин Козелов.

На процедура селекцията в мъжкия отбор завърши малко след края на сезона, а някои от надарените играчи на „ сините “ още веднъж ще бъдат преотстъпени, с цел да натрупат игрови опит.

Междувременно разпределителката
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР