Трима състезатели се присъединиха към подготовката на мъжкия национален отбор

...
Трима състезатели се присъединиха към подготовката на мъжкия национален отбор
Коментари Харесай

Още трима се присъединиха към лагера ва волейболистите

Трима състезатели се причислиха към подготовката на мъжкия народен тим по волейбол на България, която се води в София, оповестиха от федерацията.

От през днешния ден подготвителен развой със състава, който е воден от Андрей Жеков, започнаха Светослав Гоцев, Николай Пенчев и Валентин Братоев.

До края на седмицата към лагера на националите се чакат да се причислят и Алекс Грозданов, който завоюва купата в Белгия и Мартин Атанасов, който игра на край във френското състезание. Двамата имат няколко дни отмора след тежките мачове от шампионатите.

От сряда, 15 май, ще бъдат завършени две групи в националния отбор, като първата ще се готви за Волейболната лига на нациите, а във втората ще упражняват млади и перспективни състезатели като Владимир Станков, Пламен Шекерджиев, Гордан Люцканов, Николай Колев и други.

На 21 май ще бъде избрана окончателната група от 25 играчи, които ще могат да вземат участие във Волейболната лига на нациите. На 27 май пък е заминаването за Аржентина, където е първият шампионат от надпреварата. Оттам българският отбор ще пътува за Китай, преди да се прибере в България за домакинския уикенд във Варна (14-16 юни). /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР