Трима са допуснатите кандидати до конкурса за избор на нов

...
Трима са допуснатите кандидати до конкурса за избор на нов
Коментари Харесай

Трима влизат в битката за шефския стол във ВиК-Пловдив

Трима са позволените претенденти до състезанието за избор на нов шеф на ВиК-Пловдив. Сред тях е актуалният - инж. Огнян Кулишев. Освен него, в конкуренцията се впускат Костадин Тотев - зам.-шеф на ВиК-Смолян и Йордан Чемишев, зам.-главен инженер на сдружението в Пловдив.  

В период 14 декември претендентите би трябвало да показват идея за развиване на предприятието за тригодишен интервал на ръководство. Всеки ще разполага с копия от счетоводен баланс, доклад за приходите и разноските, доклад за личния капитал и доклад за паричните потоци за последните три отчетни годишни интервали на сдружението, ако същите не са обществено налични, пишат от ВиК холдинга.

До присъединяване в състезанието не е позволен Красимир Божков. Причината е, че показаните от претендента документи не удостоверяват съществуване на условията за професионален опит – минимум пет години трудов стаж във ВиК оператор, от които най-малко две на управителна позиция или минимум пет години професионален опит на управителна позиция в дружество с главен предмет на активност – даване на комунални услуги.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР