Трима от шефовете на службите за сигурност са излезли в

...
Трима от шефовете на службите за сигурност са излезли в
Коментари Харесай

В неплатен отпуск са шефовете на ДАНС, ДАТО и ДАР

Трима от шефовете на службите за сигурност са излезли в неплатен отпуск, сочи информация на държавната пресслужба.

Това са: ръководителят на ДАНС Димитър Георгиев (от 7 май до 6 септември включително), ръководителят на Държавна организация „ Технически интервенции “ (ДАТО) Цветан Китов (от 5 май до 21 май – за обучение) и ръководителят на Държавна организация „ Разузнаване “ (ДАР) Атанас Атанасов (от 7 май до 5 септември включително).

В изявление за предаването „ Тази заран “ служебният вътрешен министър Бойко Рашков разгласи, че е притеснително, че шефове на службите за сигурност са излезли в неплатен отпуск незабавно откакто е било назначено служебното държавно управление.

По думите на служебния вътрешен министър в Министерство на вътрешните работи няма чистка, има смени, които ще продължат, тъй като хората желаят това.

„ Всички основни места са с предопределение на предходния кабинет, който беше неодобрен от българския избирате, не може без промяна “, разгласи Рашков.

Той загатна и за платен избор на последните избори. Ще бъде направена инспекция и за какво машини за гласоподаване се съхраняват в полицейски ръководства.

Рашков сподели и че изборът на Елена Фичерова-Караиванова за шеф на кабинета му е негов, и е на база професионални качества.

На въпроса знаел ли е, че тя е измежду учредителите на партията на Васил Божков „ Българско лято “ той отговори: „ Не знаех, ревизирах, че няколко месеца преди този момент е заличена с решение на ЦИК от листите на тази партия “.

Служебният вътрешният министър съобщи, че ще бъде праволинеен към всички чиновници, влезнали в незаконни връзки.

Следобед Рашков извика на среща в Министерство на вътрешните работи шефовете на службите. Според формалната информация това е постоянна оперативка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР