Трима от шампионите от турнира по тенис на маса в

...
Трима от шампионите от турнира по тенис на маса в
Коментари Харесай

Шампиони от Асарел Оупън грабнаха световните награди в...

Трима от първенците от шампионата по тенис на маса в Панагюрище Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open бяха наградени на галата на Международната федерация нощес в Инчеон, Южна Корея.

Победителката при дамите Динг Нинг оТ Китай беше определена за най-хубава в света и получи премията Female Table Tennis Star.

За мен беше огромно предизвикателство да печеля тази премия. Промених се, с цел да стана по-силна. Спечелването на този приз още веднъж ми дава още по-голяма мощ. Благодаря на всички, които ме поддържат, сподели на церемонията 28-годишната левичарка.

Шампионът от Панагюрище при мъжете Сю Син пък беше награден за точката на годината. Виртуозът на писалковия хват от Китай за първи път получава приз в кариерата си. Разиграването на Сю и Щефан Фегеръл от Австрия беше на четвъртфиналите на международното състезание.

За най-стойностна тенисистка беше избрана Мима Ито. Японката завоюва купата на двойки на шампионата в България, дружно със своята сънародничка Касуми Ишикауа.

За №1 при мъжете беше определен лидерът в международната класация Фан Чъндон от Китай, който изпревари при гласуването миналогодишния победител Тимо Бол (Германия), Уго Калдерано (Бразилия) и игралия в Панагюрище японски младеж Томоказу Харимото. Фан взе и премията за MVP.

За изгряваща звезда наградата отиде при 23-годишната Маника Батра от Индия. Нейният треньор в националния тим на страната Масимо Константини пък беше разгласен за ментор на годината.

В Инчеон през днешния ден започнаха финалите на най-хубавите в света.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР