Трима от най-привлекателните мъже на световната музикална сцена Гари Барлоу

...
Трима от най-привлекателните мъже на световната музикална сцена Гари Барлоу
Коментари Харесай

Гари Барлоу от Take That ще пее заедно с Майкъл Бубле

Трима от най-привлекателните мъже на международната музикална сцена Гари Барлоу (Take That), Майкъл Бубле и Себастиан Ятра сплотяват гениите си в общ план.

Парчето ‘Elita` излиза през днешния ден и е пилотният сингъл от идния солов албум на Gary - ‘Music Played By Humans`, който ще излезе на 27-ми ноември. Това е първият независим план на изпълнителя от 2013 година и двойноплатиненото му достижение със ‘Since I Saw You Last`.
‘Elita` е ария, отдадена на силата на дамите. С танцувално и пламенно поп-латино звучене, ‘Elita` събира за първи път три огромни имена от света на актуалната музика и отличителните им вокали с лекост зазвучават в унисон.
Първите хрумвания за плана се раждат през ноември 2019 година " Първоначално бяхме единствено двамата с Майкъл ", споделя Gary, " само че след това той сподели, че познава необикновен гений, който ще пасне съвършено на парчето. Говорихме цялостен час по телефона и когато СЕбастиан ни изпрати неговата партия, бяхме удивени. Той има страхотна харизма, звучеше толкоз достоверно. "

" Никога не съм си представял поп ария с нас тримата дружно. Смятам, че се получи готин план, който сплотява другите ни култури и музикални стилове. Песента е вълнуваща, секси, вдъхновяваща. ", споделя Майкъл.
" Още не мога да осъзная, че имам ария с Гари Барлоу и Майкъл Бубле ", разяснява Себастиан. " Направихме всичко от разстояние, а се усещам по този начин, като че ли се познаваме от 3 живота. Тези момчета са чиста форма сърце и гений. Радвам се, че мога да се изучавам от тях, да черпя от техния образец и другарство. Надяваме се, че и вие ще се влюбите в Elita! "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР