Трима нови футболисти ще подсилят редиците на Нефтохимик през втория

...
Трима нови футболисти ще подсилят редиците на Нефтохимик през втория
Коментари Харесай

Нефтохимик с три нови попълнения

Трима нови футболисти ще подсилят редиците на Нефтохимик през втория дял на сезона. Към отбора се причислиха Любомир Божинов, Георги Радев и Мартин Шейтанов.

Едно от най-разпознаваемите имена на бургаския футбол – Любомир Божинов, организира първото си занимание с тима през днешния ден. Опитният халф за последно се състезава за Поморие във Втора лига. Зад гърба си той има три изиграни сезона за Черноморец, два за Поморие и четири за Нефтохимик, като за последно игра със зелената фланелка през сезон 2016/2017 в Първа лига.

Защитникът Георги Радев е роден през 1994 година През спортната си кариера той е защитавал цветовете на Царско село във Втора лига и на Добруджа, където игра последно.

Мартин Шейтанов ще подсигурява отбраната на вратата. Младият пазач е роден през 1999 година и е младеж на Нефтохимик. През миналия сезон във Втора лига той се приготвяше с представителния тим на „ зелените “, а през първия дял от шампионата тази година бе част от отбора на Поморие.

Спортно-техническият щаб е в развой на договаряния и с други играчи, с привличането на които да се увеличи още качеството на селекцията, с цел да бъде изпълнена задачата пред тима – връщане в професионалния футбол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР