Трима младежи откриха мъртва жена край самоковското село Говедарци. Трупът

...
Трима младежи откриха мъртва жена край самоковското село Говедарци. Трупът
Коментари Харесай

Трима младежи откриха мъртва жена край самоковско село

Трима младежи откриха мъртва жена край самоковското село Говедарци. Трупът е на 56-годишна жена от София на име Ивелина, тя е открита мъртва в параклиса „ Свети Мина “ в землището на с. Говедарци, в местността Мечкарица, написа viaranews.com. Параклисът се намира на 2 километра над селото, пътят до там е черен и мъчнопроходим за МПС-та при зимни условия. Към момента не излиза наяве по кое време е издъхнала дамата, от какъв брой време трупът е там и оповестена ли е за търсене от нейни близки.

На 8 март тримата младежи от селото решили да посетят параклиса и да възпламенят свещица за здраве по случай рожден ден на един от тях. При опит да влязат в параклиса вратата мъчно се отворила. Бутнали по-силно и при влизането изпаднали в смут, откакто видели безжизненото тяло на пода, покрито с рогозка до вратата. Тримата не познават умрялата. Веднага е подаден сигнал на 112. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при районно управление (на МВР) – Самоков. Констатирана била гибелта на дамата, при огледа били открити няколко предсмъртни писма. В края на едно е написала, че два пъти прави опит да постави завършек на живота си, само че третият ще бъде сполучлив поради тежко заболяване. Местните споделят, че Ивелина е живяла от известно време в бунгало чартърен над с. Говедарци наоколо до писта Говедарци, само че от няколко дни не са я виждали. В селото се носеха няколко неофициални версии за гибелта на Ивелина.

Една от версиите, които се стартират, е, че любовна тъга след раздялата със брачна половинка й я предиздвикала да посегне на себе си. Другата версия е, че 56-годишната жена е избрала сама да постави завършек на живота си поради тежко и трудно боледуване. Според чиновници на Министерство на вътрешните работи по първична информация няма данни за насилствена гибел и по-скоро става въпрос за трагичен случай. Тялото на умрялата е превозено с кола за спешна помощ до Съдебна медицина – София, където ще бъде осъществен оглед на натрупа и аутопсия за определяне повода за гибелта й. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР