Трима министри от кабинета ще вземат участие в петъчния парламентарен

...
Трима министри от кабинета ще вземат участие в петъчния парламентарен
Коментари Харесай

Сачева обяснява подпомагането на родителите от началото на пандемията

Трима министри от кабинета ще вземат присъединяване в петъчния парламентарен надзор, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Първа на трибуната ще се качи министърът на труда и обществената политика Деница Сачева, към която са адресирани три въпроса, свързани със социално-икономически ограничения по време на рецесията - подпомагането на родителите от началото на пандемията и закриването на един от домовете за хора с умствена назадничавост .
 Деница Сачева: С ограниченията на държавното управление съвсем една 1/3 от договорите бяха изсветлени Деница Сачева: С ограниченията на държавното управление съвсем една 1/3 от договорите бяха изсветлени
" Тези, които бяха затворени със заповеди от локални органи от края на октомври и ноември, ще получат парите си преди празниците. Тези, к...
Веднага след нея ще дава отговор министърът на опазването на здравето професор. Той ще даде информация на депутатите за имунизационната акция против COVID-19 , работата на службите по трудова медицина от началото на изключителното състояние и изключителната епидемиологична конюнктура, работата на театрите в изискванията на пандемия и действието на Спешния център в Ловеч .
Визуалната еднаквост на Българските културни институти в чужбина и стратегическите цели за тяхното развиване – по тези тематики ще приказва министърът на културата Боил Банов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР