Трима мъже станаха едновременно бащи на момиченце, родено от сурогатна

...
Трима мъже станаха едновременно бащи на момиченце, родено от сурогатна
Коментари Харесай

Трима мъже станаха едновременно бащи на момиченце

 Трима мъже станаха по едно и също време татковци на момиченце, родено от сурогатна майка. Така те се трансфораха в първата узаконена еднополова тройка татковци в света, пише LadBible. Момиченцето се споделя Пайпър.

Триото влезе в юридическата история през 2017 година, когато арбитър позволи на всички да бъдат вписани в акта за раждане на Пайпър – което беше голям крайъгълен камък за фамилии от няколко мъже да получат самопризнание в Съединени американски щати.

Иън, единият от татковците, е е доктор по специалност. Той споделя, че никой от тях тримата не е имал проблеми в професионалния си или персоналния живот поради решението да встъпи в тричленно еднополово семейство.

Въпреки че доста хора одобряват решението им, най-голямото предизвикателство за тримата бащи е било преди Пайпър. Ограничителните закони създавали спънки за тях да основат семейство въз основата на сурогатно майчинство.

" Голямото предизвикателство за нас бяха правните провокации. При сурогатното майчинство би трябвало да имате заповед за генезис от съда, декларираща кои ще бъдат законните родители ", споделя различен от татковците -  Алън.

" " В началото не бяхме сигурни, че можем и тримата да присъстваме в акта за раждане, тъй че това се трансформира в правосъден развой.

" Спорихме в съда - беше един много забавен и под напрежение развой. Първоначално изглеждаше, че няма да ни бъде предоставено това, по тази причина поискахме да приказваме в съда и изразихме мнението си. Съдията в последна сметка промени решението си и ни даде законно родителство за детето ни, преди да се роди. "

" Искахме всички да знаят, че любовта построява фамилията и даже фамилиите да наподобяват по друг метод, то в случай че държите на децата си и вършиме всичко допустимо, с цел да им дадете допустимо най-хубавото детство – това е, което е от голяма важност ", споделя Иън
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР