Трима мъже са били разпитани от транспортната полиция в Южен

...
Трима мъже са били разпитани от транспортната полиция в Южен
Коментари Харесай

Трима привърженици на Челси са били разпитани заради расистки песни

Трима мъже са били разпитани от транспортната полиция в Южен Лондон, откакто са получени отчети за антисемитски викания във трен след края на мача сред Брайтън и Челси от Висшата лига в неделя. Инцидентът е разгласен единствено часове, откакто президентът на Челси Брус Бък поздрави почитателите преди мача на " Амекс Стейдиъм " и се опита да показа положителен имидж за публиката на сините след същите обвинявания от мача с МОЛ Види в шампионата Лига Европа.

Челси лиши от правото да посещават мачове на тима четирима последователи, до момента в който трае следствието на полицията за расистки викания против Рахийм Стърлинг от Манместър Сити по-рано през декември.

" Полицаите са били сигнализирани за расистки песни във вагона на въпросния трен към 4.00 часа след обяд и са били принудени да се отзоват на позвъняването, се споделя в формалното изказване на Британската транспортна полиция. Трима от тях са били привикани и са разпитани от органите на реда, след което са били снети данните им и са пуснати. Нито едип от въпросните трима жители не е подал недоволство. Също по този начин полицията приканва очевидци на случката да се извърнат към органите на реда и да дадат показания. И двата клуба- Челси и Брайтън, не са взели отношение по случая.
Премиър лийг 17 кръг, неделя 16 декември  Брайтън 1:2краен резулат  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР