Трима космонавти се прибраха успешно на Земята. Транспортният космически кораб

...
Трима космонавти се прибраха успешно на Земята. Транспортният космически кораб
Коментари Харесай

Трима космонавти се прибраха на Земята

Трима космонавти се прибраха сполучливо на Земята.

Транспортният галактически транспортен съд " Союз МС-06 " с екипаж от Международната галактическа станция (МКС) се отдели от нея и пое към Земята в 01:08 часа българско време. С маневра за отдалечаване от МКС корабът потегли към Земята. В 03:39 часа " Союз МС-06 " включи моторите за прекъсване и стартира слизане от орбита. След това от спускаемия уред се отделиха битовият отсек и отсекът с елементите.

Спускаемата капсула на " Союз " с екипажа навлезе в плътните пластове на атмосферата в 04:09 часа. В 04:17 часа над капсулата от " Союз " се разтвори един изтеглящ и по-късно три съществени купола на парашутната система. Кацането бе осъществено по проект в 04:31 часа на 146 км югоизточно от град Жезкагзан, Казахстан, предава БГНЕС.

Тримата космонавти от траялата 168 денонощия експедиция МКС 54 са съветският космонавт Александър Мисуркин и американските астронавти Марк Ванде Хай и Джоузеф Акаба. На борда на МКС до идването на идващия екипаж остават съветският космонавт Антон Шкаплеров и астронавтите Скот Тингъл от Съединени американски щати и Норишиге Канаи от Япония.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР