Трима известни благоевградски бизнесмени са починали в края на седмицата,

...
Трима известни благоевградски бизнесмени са починали в края на седмицата,
Коментари Харесай

Черен петък в България! Трима известни бизнесмени са починали в края на седмицата

Трима известни благоевградски предприемачи са умряли в края на седмицата, оповестява Struma.com. Ковид умъртви известния търговец на зеленчуци Ив. Колев, с прякор Дивако и собственикът на хотел " Ади " Райчо Димитров - Чората, а часове по-рано издъхна и някогашният служител на реда, притежател на хотел " Пилевски " и автомивка, Венци Пилевски.

Емблематични и познати имена в регионалния център, умряли един след различен, през броени часове. Новината потресе регионалния център. Чората и Ив. Колева починаха в реанимация на болничното заведение, след няколкодневно лекуване на Ковид. Вирусът палач продължава да коси и поболява цели семейства.

В момента в болница се лекува и брачната половинка на Чората - Адриана, която научи новината за гибелта на мъжа си в гинекология, част, от която е приспособена за лекуване на коронавирус пациенти. Над 10 души починаха единствено за броени дни предходната седмица, изумени от ковид. 

Страшна се оказа тази вълна. Освен, че Делта разновидността е мощно инфектиран, той е и с висока смъртност, изключително безмилостен към хора със съпътстващи болести. Въпреки че броят на инфектираните понижава, броят на умрелите е стряскащ. И сега реанимация на най-голямата болница в Пиринско, МБАЛ Благоевград е цялостна.

Миналата седмица бе безусловно невероятно да се настани пациент там - нямаше никакви места, споделяха медиците от болничното заведение. За едно място чакаха по няколко индивида. В отделенията към момента се намират места, само че в реанимация е ужасно. За следващ път предизвестяваме - спазвайте ограниченията, пазете себе си и околните си. Ситуацията с рисковия вирус остава мощно тревожна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР