Трима израелски заложници, които бяха застреляни по погрешка от израелските

...
Трима израелски заложници, които бяха застреляни по погрешка от израелските
Коментари Харесай

Бенямин Нетаняху казва, че Израел е „отдаден както винаги“ на война след смъртта на заложници

Трима израелски заложници, които бяха убити по простъпка от израелските войски в линията Газа, развяваха бяло знаме и бяха без риза, когато бяха убити, военни чиновници сподели.

Премиерът Бенямин Нетаняху сподели в национално послание, че убийствата „ разрушиха сърцето ми, разрушиха сърцето на цялата нация “, само че той уточни, че няма смяна във военната акция на Израел.

„ Ангажирани сме както постоянно да продължим до дъно, до момента в който разбием Хамас, до момента в който не върнем всичките си заложници “, сподели той.

Гневът от неправилните убийства евентуално ще усили натиска върху израелското държавно управление за възобновяване на договарянията с посредничеството на Катар с Хамас за замяна на повече от останалите пленници, които съгласно Израел са номер 129, за палестинци, затворени в Израел.

Висш чиновник на Хамас, Осама Хамдан, повтори, че няма да има повече освобождава заложници, до момента в който войната завърши и Израел одобри изискванията на въоръжените групировки за замяна. Г-н Нетаняху сподели, че Израел ник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР