Трима души загубиха живота си на пътя тази сутрин. Двама

...
Трима души загубиха живота си на пътя тази сутрин. Двама
Коментари Харесай

Трима загинали по пътищата от сутринта

Трима души изгубиха живота си на пътя тази заран. Двама от тях са починали при злополука в Новозагорско. Третата жертва е младо момиче, прегазена от камион на пешеходна пътека.

Първият тежък пътен случай е станал към 7:30 часа на пътя сред селата Сокол и Еленово, община Нова Загора, област Сливен. Там рейс с служащи се е блъснал в дърво край пътя. При случая двама са починали, по първични данни - водачът и един и от пасажерите. Още петима са откарани в болница в Нова Загора за определяне на положението и оказване на здравна помощ. На мястото на произшествието са екипи на Пътна полицияя и Спешна помощ, прави се оглед, придвижването не е затруднено.

Около 9 часа през днешния ден на ул. " Славянска " в Благоевград е станал различен пътен случай, при който 19-годишно момиче, пресичайки пътното платно на обозначено място (пешеходна пътека), е ударено от товарен автомобил " Ман ", ръководен от 53-годишен лидер. Момичето е починало на място. Районът на случая е заварден, прави се оглед. Продължава работата за изясняване на събитията, довели до тежкия случай.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР