Трима души загинаха тази сутрин, след като бяха ударени от

...
Трима души загинаха тази сутрин, след като бяха ударени от
Коментари Харесай

Влак прегази трима души в Лондон при неясни обстоятелства

Трима души починаха тази заран, откакто бяха ударени от трен наоколо до железопътна станция в южен Лондон, съобщи Би Би Си.

От английската транспортна полиция(БТП) дефинираха смъртните случаи като „ необясними “ и обявиха, че са почнали следствие, с цел да открият по какъв начин тримата са се озовали на релсите.

Екипи на незабавна помощ са били извикани на място в към 7:30 локално време, само че когато са пристигнали, парамедиците единствено са установили гибелта на тримата.

„ С моят екип работим интензивно, с цел да разберем какво се е случило и по какъв начин тези трима души са изгубили живота си на железопътната линия “, съобщи представителят на английската транспортна полиция Гари Ричардсън.

Край телата на жертвите са били открити спрейове за графити, което навежда на мисълта, че е допустимо тези хора да са рисували, отбелязва английската организация Прес асосиейшън, представена от Франс прес

Ричардсън помоли всички хора, които са били наоколо до станцията или са видели „ нещо, което може да бъде от голяма важност за следствието “, да се свържат с полицията.

От полицията разясниха, че придвижването на влаковете по железопътната линия няма да бъде спирано, само че може да се чакат закъснения, поради следствието.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР