Трима души у нас са под наблюдение заради новия китайски

...
Трима души у нас са под наблюдение заради новия китайски
Коментари Харесай

Трима души у нас под наблюдение заради коронавируса

Трима души у нас са под наблюдаване поради новия китайски ковид, осведомиха здравните управляващи. Става въпрос за две дами и един мъж, обитавали на териториите на Китай и Тайланд.

При една от дамите към този момент е потвърдена друга форма на вирусна зараза, което съвсем изцяло отхвърляло вероятността да има съществуване на ковид.

Мъжът е настанен във Военномедицинската академия, откъдето оповестиха за Дарик, че не се касасе за болест с китайския вирус, нотестовете за подобен били направени, защото пациентът се е завърнал от Пекин с недоволства, сходни на признаците на грип.

Очакват се резултатите от проучванията на третия пациент - жена, завърнала се от Тайланд, изясни основният здравен контрольор доктор Ангел Кунчев и добави, че преинформираността в тази ситуация би могла да докара до суматоха.

Ресорният министър Кирил Ананиев добави, че лечебните заведения към този момент са инструктирани по какъв начин да реагират при вероятно подозрение, поръчани били специфични дрехи, ръкавици и маски за инфекционистите. /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР