Трима души се нуждаят от помощ, заради прелял малък язовир

...
Трима души се нуждаят от помощ, заради прелял малък язовир
Коментари Харесай

Прелял язовир блокира трима души в цех в Криводол

Трима души се нуждаят от помощ, поради препълнен дребен язовир край Криводол. Дежурният в Общинския съвет за сигурност в града заяви за Българска телеграфна агенция, че след падналия мощен дъжд през последния час водоемът е излязъл от коритото си и е наводнил някогашен железен завод, намиращ се в края на града. За блокираните там хора към този момент е известена районната работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".

Заради дъжда някои от улиците са били краткотрайно мъчно проходими. Реките в общината са покачили равнищата си, само че са си в коритата, язовирите също са под надзор, заяви още дежурният.

Заради наводнени пътни сектори краткотрайно е ограничeно придвижването по път III-101 Враца - Криводол, осведомиха от Агенция " Пътна инфраструктура ". Посочени са и обходните направления, по които се пренасочва трафикът: път II-15 Враца - Борован - път II-13 Борован - Криводол и назад или път I-1 Враца - Краводер - път III-1302 Краводер - Криводол. Водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, предизвестяват от пътната организация.

Код оранжев за интензивни превалявания е разгласен за съвсем цяла Западна България.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР