Трима души са пострадали при катастрофи във Варненско в последните

...
Трима души са пострадали при катастрофи във Варненско в последните
Коментари Харесай

Трима пострадаха в три катастрофи във Варненско

Трима души са потърпевши при произшествия във Варненско в последните два дни, оповестяват от пресцентъра на варненската полиция.

На 8 август, към 10:30 часа, на ул. «Подвис», 38-годишен лидер на лек автомобил " Фолксваген " от Варна застигнал и блъснал друга кола с марка " Ситроен ", която се е движила пред него. Вследствие на случая 42-годишният водач на другия автомобил получил травма на кръста, бил е прегледан и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Същият ден вечерта - към 22:30 часа, на ул. " Кирил Шиваров " във Варна 20-годишен лидер на мотопед с букви Р. К., заради неспазване на задоволителна отдалеченост, застигнал и блъснал лек автомобил " Опел ". Вследствие на случая мъжът получил контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

На 9 август, към 16:05 часа, на Автомагистрала " Хемус ", в региона на Провадия, в посока Шумен, е зародило друго пътнотранспортно произшествие. 59-годишен лидер от Разград с букви И. Ж., изгубил надзор над колата с марка " Пежо " поради спукана гума и се преобърнал край пътя. Вследствие на случая индивидът получил контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР