Трима души са били задържани с наркотици при полицейска акция

...
Трима души са били задържани с наркотици при полицейска акция
Коментари Харесай

Полицейска акция: Задържаха трима души с дрога и оръжие в „Боровец“

Трима души са били арестувани с опиати при полицейска акция в курорта „ Боровец “, оповестиха от ОДМВР-София. Полицейските дейности са били осъществени от чиновници на РУ-Самоков и ОДМВР-София в съботната нощ . В хода на акцията те инспектирали заведение в курортния комплекс.

При инспекцията у барман е било намерено пликче с бяло прахообразно вещество с тегло два грама , реагиращо на метамфетамин. Саморъчно свита цигара с марихуана е била открита след това в хотелската му стая. Мъжът е бил арестуван за период до 24 часа и по случая е формирано досъдебно произвеждане. След привършване на дейностите по следствието през вчерашния ден той е притеглен като обвинен за осъществено закононарушение по член 354А, ал.3 от Наказателен кодекс и с прокурорско разпореждане му е наложена мярка за неотклонение „ парична гаранция “.

В полицейския арест попаднал и шефът на заведението, в чиято връхна дреха полицейските чиновници разкрили нелегално притежаван револвер с сложени в барабана бойни патрони. Образувано е досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 339, ал.1 от Наказателен кодекс.

В хода на полицейската интервенция, наоколо до горната станция на въжен превоз, ски патрул направил инспекция на гражданин на Сливен, при която от него е била конфискувана саморъчно свита цигара с марихуана . Мъжът е бил арестуван за период до 24 часа. По случая е записана кореспонденция.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР