Трима души бяха спасени от удавяне в неохраняемата зона на

...
Трима души бяха спасени от удавяне в неохраняемата зона на
Коментари Харесай

Трима души се разминаха от страшен инцидент на Черноморието

 Трима души бяха избавени от удавяне в неохраняемата зона на плаж Корал, оповестява БНР. Инцидентът е станал към 13:30 часа.

Жена е съобщила в избавителния пост, че във водата на неохраняемата зона на плажа има момиче, което бедства и има потребност от помощ. Веднага спасителят се отзовава, а след него и различен негов сътрудник.

Във водата стигат до мъж от плажа, който е влезнал да оказва помощ на момичето. Според него по-навътре имало още двама души, които се давят. Единият избавител оставя буя си на мъжа и момичето и те излизат с него на брега.

През това време двамата спасители доближават до другите двама във водата. Единият е бил в доста тежко положение, несъответстващ, съвсем в безсъзнание, използвал евентуално и алкохол. И тримата са изкарани на брега от спасителите.

Всичко приключва сполучливо с помощта на навременната реакция на спасителите и техните дейности. Спасителите поучават да се внимава извънредно доста, тъй като в най-северната част на плаж Корал има доста мощно течение във вътрешността. 

Те молят родителите да не пускат децата си сами в морето. Не е целесъобразно да се влиза в морето след приложимост на алкохол.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР