Трима души бяха арестувани за кражба на голям нилски крокодил

...
Трима души бяха арестувани за кражба на голям нилски крокодил
Коментари Харесай

Арестуваха трима души за кражба на голям нилски крокодил от ферма в РЮА

Трима души бяха задържани за кражба на огромен нилски крокодил от профилирана плантация в северозападната част на Република Южна Африка, заяви АП. 2,5-метровото животно се прави оценка на към 1300 щатски $.

Възрастта на задържаните е сред 20 и 35 година Смята се, че те са употребявали пикап, с цел да натоварят крокодила от фермата , намираща се на към 200 км западно от Йоханесбург. 

North West thieves steal crocodile: A crocodile was stolen in the North West, leading to the arrest of three men.
— SA Breaking News (@SABreakingNews)
Крокодилът е открит завързан с въже в изоставена селска сграда. Мъжете са покрили влечугото с клони, с цел да го скрият , се споделя в известието на полицията. Пикапът е открит. Тримата мъже са задържани през предходната седмица и следва да бъдат изправени пред съда.

Полицията проверява по какъв начин е проведена кражбата от фермата, която има ограда. " Това не е малко крокодилче " , сподели представителят на полицията полк. Адел Майбърг. По думите ѝ животното е било тежко обезводнено все още на откриването му от полицията. 

Крокодилът е върнат на законния притежател. Полицията популяризира снимка на плуващия в басейна на фермата крокодил. 

Република Южна Африка има проблем с бракониерството. Според Адел Майбърг претекстовете за кражбата се проверяват. Крокодилската кожа, нокти и зъби имат стойност , тъй че е допустимо арестуваните да са възнамерявали да убият крокодила и да го продадат на части. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР