Трима бяха задържани, заради нападение над полицай по време на

...
Трима бяха задържани, заради нападение над полицай по време на
Коментари Харесай

В Struma.com! Луд екшън в Белица! Нападнаха полицай, отишъл на сигнал за скандал в заведение! Униформеният стреля! Арестуват баща и син Пандеви от разложкото с. Д. Драглище и герберът Ив. Стойчев

Трима бяха арестувани, поради нахлуване над служител на реда по време на осъществяване на служебните му отговорности, това се случи нощес в заведение в Белица. В ареста за 24 часа са татко и наследник Иван и Тодор Пандеви от село Долно Драглище и деятелят на Политическа партия ГЕРБ Иван Стойчев., научи Първо Struma. com ! Какво се случи?.

Снощи от заведение в Белица е получен сигнал за скандал сред две компании. На място дошъл дежурен полицейски екип. При опита абсурдът да бъде обуздан и лицата арестувани, предприемачът Тодор Пандев атакува с бутилка контрольор Костадин Дункин, който съумял да го изведе на открито, където към тях се включил и бащата на Тодор, Иван Пандев, един от известните предприемачи в региона, занимаващ се с дървопреработване и дърводобив.

За да разбере какво се случва в абсурда се намесил и Иван Стойчев, деятел на Политическа партия ГЕРБ в Белица. Пандеви и Стойчев почнали да дърпат и да крещят против Дункин, който с цел да спре кавгата, създава изстрел. Няма потърпевши от стрелбата.

След намесата и на другия служител на реда, с който е бил Дункин, както и пристигналите на място още сътрудници на Дункин, татко и наследник Пандеви и Стойчев са арестувани за 24 часа. Това описват очевидци. Други обаче настояват, че даже не разбрали какво се е случило идали служителят на реда Дункин, който също е прочут в региона с нрава си, /не един път сме писали за него/, е бил атакуван. Очакваме през днешния ден мненията на забърканите в екшъна лица и ще продължим тематиката! Очаквайте детайлности.

П.Колев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР