Трима бивши народни депутати Сергей Кацуба, Александър Третяков и Александър

...
Трима бивши народни депутати Сергей Кацуба, Александър Третяков и Александър
Коментари Харесай

Депутати напуснаха Украйна по системата Шлях и не се върнаха СНИМКИ

Трима някогашни национални депутати Сергей Кацуба, Александър Третяков и Александър Зац избягаха от Украйна посредством системата „ Шлях “ по време на пълномащабната съветска инвазия, представяйки се за доброволци. 

Това съобщава NGL.media в свое ново следствие. Според изданието, което изследва описите с мъже, които след началото на пълномащабната инвазия са напуснали Украйна и в никакъв случай не са се върнали, всички бегълци национални депутати са обединени от обстоятелството, че са съумели да преминат границата през „ Шлях ” под прикритието на доброволци, отиващи за филантропична помощ.
Mercedes-Benz с " фамилни номера "
Цялото семейство на някогашния национален народен представител от Украйна, член на Партията на районите Сергей Кацуба има забележителна композиция от цифри 0001 на колите си. Следователно те могат да бъдат наречени „ фамилни номера “, означават откривателите.

На 06.07.2022 година чисто нов Mercedes-Benz GLE 350D с регистрационни табели KI0001РІ на самия Кацуба минава Граничен контролно-пропусквателен пункт Угринов на украинско-полската граница.
 Сергей Кацуба Сергей Кацуба Снимка: Видкрити Джерела
„ Тази фамилия беше много известна по времето на Янукович - братята Сергей и Александър Кацуба поредно заемаха управителни позиции в Нафтогаз на Украйна, а Сергей Кацуба също беше определен за национален народен представител от към този момент неразрешената Партия на районите. След Революцията на достолепието, двамата братя станаха обвинени по голям брой наказателни каузи за обири в Нафтогаз, по-специално поради прословутата скица „ Кулите на Бойко “, допълват проверяващите.

Според отговора на Министерството на инфраструктурата не благотворителна фондация или социална организация е поискала позволение за овакантяване на Кацуба, а частна комерсиална компания, основаната в Киев LLC Mix Travel Group LTD.

Не е допустимо да се откри къде е в този момент Сергей Кацуба.
 Депутатът Александър Третяков избяга в Париж Депутатът Александър Третяков избяга в Париж„ Доброволец “ дезертьор
Друг някогашен народен представител Александър Третяков сподели още през март-април предходната година, че внася коли от чужбина за въоръжените сили на Украйна и раздава бронежилетки, каски и уоки-токита на бранителите.

Все още не е получен нито един отчет от Третяков за оказване на помощ на Силите за защита, означават публицистите.

Според източници на NGL в Държавната гранична работа Третяков е напуснал Украйна на 19 април 2022 г. Областната военна администрация на Лвов го добави към системата " Шлях ". Самата ЛОВА обаче на два пъти отхвърли този факт и едвам на третия опит откри нужните документи.

Третяков попада в системата „ Шлях ” със съдействието на публичната организация „ Народна самозащита на Лвовска област ”. Според ръководителя на организацията Артьом Хмиз Третяков е измамил лвовските доброволци и не се е върнал в Украйна.

Третяков написа, че в действителност не е живял в Украйна дълго преди началото на войната, само че се е върнал през март и още веднъж е напуснал през април, а също по този начин оповестява, че оказва помощ на Украйна.

" Разговарях с него. Обясних му, че с това овакантяване той сътвори проблеми за нашата организация, която не е имала такива проблеми преди, и че неговият статус няма да му разреши да направи това ", сподели Артьом Хмиз.

Трябва да се означи, че някогашният притежател на холдинга Glavred-Media Александър Третяков е бил национален народен представител от Върховната Рада на Украйна от IV, V, VI, VIII привикване. Бившият мажоритарист от БПП, съгласно проверяващи публицисти и някогашен заместник-председател на Антимонополния комитет Агия Загребелская, е лобирала за ползите на операторите на украинската национална лотария.
 Народният заместител Александър Зац Народният депутат Александър ЗацЗац взе присъединяване в Европейския конгрес по тенис на маса и не се завърна
Журналистите проверяваха, че някогашният национален народен представител на Украйна от 5-то привикване от края на май 2006 година, който беше определен от Партията на районите, Александър Зац, е взел участие в Конгреса на Европейския съюз по тенис на маса през 2022 година в Мюнхен, Германия.

Както откриха следователите, публичната организация „ Украинска национална патриотична юноша “ оказа помощ на 47-годишния Зац да напусне Лвов. Именно тази организация изпрати два пъти обжалване до Херсонската регионална държавна администрация с молба да му даде позволение за прекосяване на границата. В телефонни диалози с NGL.media неговият ръководител Петр Рапита си спомня за съдействието със Зац едвам от втория опит. Според него той в действителност ги е оставил, само че сякаш се е върнал и е донесъл тактически предмети за военните.

Самият Александър Зац не отговарял на телефонни позвънявания и известия на публицисти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР