Трима български граждани са били задържани за нарушаване на обществения

...
Трима български граждани са били задържани за нарушаване на обществения
Коментари Харесай

Трима българи са били задържани на границата със Северна Македония

Трима български жители са били арестувани за нарушение на публичния ред и успокоение на Граничен контролно-пропусквателен пункт Деве хълм, Република Северна Македония, заяви министерството на вътрешените работи на страната, представено от МИА.

" Около 12:45 часа на Граничен контролно-пропусквателен пункт Деве хълм е осъществено нарушаване на публичния ред и успокоение от Г.З. (35 г.), А.Х., (50 г.) и Р.Х.(54 г.), български жители, които първо се държаха вербално безочливо и несвоевременно, употребявайки най-унизителни думи, а по-късно се пробваха да атакуван физически полицейски чиновници, извършващи служебни дейности, при което бяха арестувани и се работи за цялостно изясняване на случая ", осведоми представителят на окръжната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Куманово Ивана Младеновска.

На граничния пункт Деве хълм, сред Република България и Северна Македония, от тази заран е засилен полицейският надзор поради оповестените проведени групи от български жители за посещаване на гроба на революционера Гоце Делчев във връзка отбелязването на 151-вата годишнина от неговото рождение, припомня организацията.

Малко по-рано министерството на вътрешните работи на Република Северна Македония заяви, че е отстранена щета в системата, заради която придвижването на моторни транспортни средства през граничните пунктове беше прекратено за няколко часа и това породи опашки от чакащи и напрежение на граничния пункт Гюешево-Деве хълм.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР