Трилърът Фатално затишие с Ан Хатауей, Матю Макконъхи и ДжейсънКларк

...
Трилърът Фатално затишие с Ан Хатауей, Матю Макконъхи и ДжейсънКларк
Коментари Харесай

„Фатално затишие“ детронира „Стъкления“ у нас

Трилърът " Фатално мъртвило " с Ан Хатауей , Матю Макконъхи и Джейсън Кларк в основните функции притегли най-вече фенове в киносалоните у нас, сочат систематизираните данни за предишния уикенд.
 
Историята на капитан на рибарски транспортен съд, който поема ангажимент да помогне на жена да се отърве от брачна половинка си, е гледана от 9458 фенове и има 91 990 лв. доходи за първите три дни у нас. На втора позиция е психотрилърът " Стъкления " на М. Найт Шамалан с присъединяване на Брус Уилис , Самюел Л. Джаксън и Джеймс Макавой . Обединяващият героите от " Неуязвимият " и от " На части " трети филм, е гледан към този момент от 28 436 фенове и има 281 192 лв. доходи за десетте дни у нас.

 
Трети по ред измежду най-гледаните филми е " Аквамен ", основан по комиксите на DC Comics (Ди Си Комикс). За петте седмици на екраните у нас филмът е гледан от към този момент 140 799 фенове и има 1 596 544 лв. доходи от билетите им.
 Аквамен е най-касовият филм на Ди Си комикс Кадър от „ Аквамен “Alexandra Films
На четвърто място е анимационният " Ралф разрушава интернета ". Продължението на първият филм от 2012 година, в което Ралф този път влиза в световната мрежа, с цел да откри метод да избави играта " Сладка тресчица " и приятелката си Ванилъпи е гледано от 57 180 фенове и има 553 478 лв. доходи за месец у нас. Пето място е за сръбския екшън " Южен вятър ". Историята на една пратка опиати, укрити в " Мерцедес ", която изчезва по време на транспорта и поради това настава напрежение в целия престъпен свят на Белград, е гледана от 26 910 фенове и има 245 836 лв. доходи за трите седмици у нас.-->
 Южен вятър Кадър от „ Южен вятър “NOVA
Шеста позиция е за екшън-трилъра " Escape Room: Играй или умри ". Разказът за прекарванията на шестима непознати, избрали да вземат участие в надпреварата по разкриването на методите за излизане от " стая за бягство " е към този момент трета седмица по екраните у нас и за това време е гледан от 31 622 фенове и има 293 913 лв. доходи.
 
На седмо място в топ 10 е втората премиера от предишния уикенд - " Кралицата на Шотландия ", който към този момент е с две номинации за Оскар - за грим и за сценография.

Опитът на Мария Стюарт да в профил Елизабет Първа от престола на крал на Англия и събитията по-късно, са гледани от 2545 фенове и има 25 946 лв. доходи за първите три дни у нас. На осма позиция е " Бохемска рапсодия ", който е с към този момент две статуетки Златен глобус, пет номинации за Оскар и седем номинации за премиите на " Британската академия ".

 
Филмът за времето сред влизането на Фреди Меркюри в " Куин " и присъединяване на именитата група в концерта на " Уембли " в Лондон през 1985 година е гледан от 165 606 фенове и има 1 548 377 лв. доходи за трите месеца на екраните у нас.
 Кадър от Бохемска рапсодия Кадър от „ Бохемска рапсодия “Alexandra Films
Девети е анимационният " Астерикс: Тайната на вълшебната запарка ". Френската история по комиксите на Рене Госини и Албер Юдзеро за издирването на заместител на Гетафикс, който да продължи забъркването на вълшебната запарка, правеща галите непобедими против римляните, е гледана от 51 488 фенове и има 446 505 лв. доходи за месец и половина на екраните.
 
На десето място е сантименталната драма " Втори късмет ". Случващото след подправянето на автобиография на помощник-управител в супермаркет, която поема създаването на нова серия природосъобразни козметични артикули в огромна компания, е гледано от 43 020 фенове и има 400 942 лв. от билетите им за двата месеца у нас.
 Дженифър Лопес и Ванеса Хъджинс в кадър от Втори късмет Дженифър Лопес и Ванеса Хъджинс в кадър от „ Втори късмет “Lenta
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР