Трилърът "Червената лястовица" - създаден по едноименния роман на писателя

...
Трилърът "Червената лястовица" - създаден по едноименния роман на писателя
Коментари Харесай

Шпионският трилър "Червената лястовица" е най-гледаният у нас

Трилърът "Червената лястовица " - основан по едноименния разказ на писателя и някогашен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ Джейсън Матюс, е най-гледаният у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните.

Историята на някогашната балерина Доминика, която се трансформира в разузнавач за съветските секрети служби, с цел да обезпечи дом и грижи за майка си, само че в това време се влюбва в сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, е гледана от 26 183 фенове и е събрала 258 688 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

На втора позиция е българският "Привличане ", който е към този момент трета седмица на екраните. Историята на учителката Лора, в която влизат и учителят по музика Калин, учителката Великова, както и ученичката Диана, е гледана към този момент от 74 409 фенове и е събрал 624 243 лв. доходи.

Трето място е за премиерата от предишния уикенд - екшънът "Лично правораздаване " с Брус Уилис. Римейкът на кино лентата от 1974 година "Смъртоносно предпочитание ", който е изработен по книгата на Брайън Гарфилд, е гледан от 4 904 фенове и има 47 710 лв. доходи за първите три дни у нас.

Четвърти в топ 10 е комиксовият екшън "Черната пантера ". Триизмерният филм за Т`Чала - първият тъмнокож супергерой от комикса "Фантастичната четворка " през 1966 година, е към този момент месец на екраните у нас и за това време са го гледали 81 857 фенове и има 308 478 лв. доходи.

Пети измежду най-гледаните филми е анимационният "Гномчета у дома ". Историята за Клоуи и Лиъм, които дружно с градинските джуджета се изправят против Троксите, е от месец на екраните и е гледана от 32 624 фенове и има 308 478 лв. доходи.

На шеста позиция е втората премиера от предишния уикенд - екшънът "Категория 5 ". Разказът за най-голямата стихия в историята на Съединени американски щати, измежду която тайфа крадци се пробва да задигне 200 млн. $, е гледан от 3 222 фенове и е събрал 29 486 лв. доходи за първите си три дни у нас.

Седмо място е за третата премиера от предишния уикенд - носителят на "Оскар " за най-хубав филм "Формата на водата ". Филмът на Гийермо дел Торо, притежател на четири "Оскар "-а, два "Златни глобус "-а и три награди на Британската академия, е гледан от 2 440 фенове и има 23 378 лв. доходи от билетите им и записва най-слабият междинен доход на екран /582 лв. за три дни/ измежду останалите филми в топ 10 този уикенд.

На осма позиция е филмът на Стивън Спилбърг "Вестник на властта ". Разказът от близко за протичащото се при започване на 70-те години след излизането на "бял свят " на документи, уличаващи властта по отношение на продължителната Виетнамска война и ролята на вестниците в него е от 10 дни на екраните у нас и към този момент е гледан от 9 414 фенове и има 90 049 лв. доходи.

Девето място е за биографичната драма "Принцесата на покера ". Историята на Моли Блум, която поради контузия се отхвърля от ските, само че съумява да провежда голяма мрежа за незаконен хазарт, е от три седмици на екраните у нас, като е гледана от 13 604 фенове и има 138 078 лв. доходи.

На десето място е екшън-комедията "Нощни игри ". Развитието на две поръчани като игра-изненада отвличания и още едно - същинско, чийто гарант е загадъчният мафиот "Българинът ", е гледано от 14 172 фенове и има 124 910 лв. доходи за трите седмици на екраните у нас.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР