Трикратните шампиони Нова Зеландия причиниха още повече мъка на Ирландия

...
Трикратните шампиони Нова Зеландия причиниха още повече мъка на Ирландия
Коментари Харесай

Нова Зеландия победи Ирландия в епичния четвъртфинал на Световното първенство по ръгби

Трикратните първенци Нова Зеландия предизвикаха още повече тъга на Ирландия от Световното състезание, побеждавайки ги с 28-24, с цел да сложат горчиво разочароващ завършек на звездната кариера на ирландския капитан Джони Секстън. < /p>

All Blacks демонстрираха брилянтно показване в отбрана, с цел да надделеят с 28-24 над Ирландия в колосален мач в събота, уреждайки среща с Аржентина за място на финала и разрушавайки фантазиите на ирландците за първа международна купа.

Продължавайте да четете

лист от 4 детайла „ Не се усещам сякаш числя се “: състезател от Зимбабве в Южна Африка Аржентински ръгбисти, наказани на високо равнище побеждавайки гибелта Гимнастиката на Ирландия „ надълбоко съжалява “ за чернокожото момиче, подценено на церемонията по награждаването на медалите Защо светът на спорта се върти към алкохола? завършек на списъка

Поражението постави завършек на поредицата от 17 поредни победи в тестванията на Ирландия и лиши тима на Анди Фарел от шанса за първи полуфинал.

Ол Блекс играха 20 минути с 14 души против първенците на Шестте народи и трябваше да копаят надълбоко, с цел да защитят своята опитна линия през 40 етапи в последните секунди, до момента в който най-високо класираният ирландец търсеше печеливш опит.

Това беше осма четвъртфинална загуба за ирландците, постави завършек на победната им серия от 17 мача и изпрати flyhalf Sexton в пенсия без блестящата премия, с която се надяваше да увенчае кариерата си.

„ Трябва да работиш интензивно за приказни краища и ние не го получихме, само че това е животът “, сподели 38-годишният Секстън.

„ Не оставихме камък необърнат, поставихме отметка във всяко поле, тренирахме къщата и играхме сносно довечера. Но почтена игра за All Blacks. “

Въпреки че е много друга от епичната победа на Ирландия над Южна Африка във етапа на басейна, тя беше еднообразно завладяваща, като и двата тима удряха мощно в отбрана и желаеха да употребяват топката в ръка, когато я хванаха.

Вариациите в офанзивата на Ирландия предизвикаха проблеми на Нова Зеландия през цялата нощ, само че All Blacks бяха безмилостни, когато подушиха линията, с цел да оттеглен на таблото всякога, когато тимът на Анди Фарел се приближи.

„ Страхотна игра “

„ Толкова съм горделив от метода, по който играхме. Нашата отбрана, изключително в последната част, беше брилянтна, ” сподели треньорът на Нова Зеландия Иън Фостър, който съвсем загуби работата си след домакинска загуба от Ирландия предходната година.

„ Беше същинска битка с ръце. Те са горделив тим, Ирландия, те в действителност останаха там. Мислех, че ги имахме няколко пъти, само че те продължиха да вършат играта в действителност стегната. ”

Fainga’anuku, Ardie Savea и Will Jordan означиха опитите, които пратиха трикратните първенци на полуфиналите за девети път и отмъстиха за загубата от миналогодишната серия.

„ Това беше адска игра и някой трябваше да загуби – за жалост това бяхме ние довечера “, сподели треньорът на Ирландия Фарел.

„ Бях толкоз горделив от метода, по който се върнахме и продължихме да ги нападаме до гибелта. Имахме положително тичане, само че от време на време спортът може да бъде нечовечен – допускам, че по тази причина го обичаме. “

Ол Блекс се завръщат на Стад дьо Франс, с цел да се срещнат с Аржентина идващия петък, откакто Пумите се събраха, с цел да победят Уелс с 29-17 в Марсилия по-рано.

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР