Трикратата олимпийска шампионка Шели-Ан Фрейзър-Прайс ще се откаже след олимпийските

...
Трикратата олимпийска шампионка Шели-Ан Фрейзър-Прайс ще се откаже след олимпийските
Коментари Харесай

Фрейзър-Прайс се отказва след Париж 2024

Трикратата олимпийска шампионка Шели-Ан Фрейзър-Прайс ще се откаже след олимпийските игра в Париж. 37-годишната спринтьорка е считана за една от най-великите атлетки на всички времена.

Тя има купа в спринта на 100 метра от игрите през 2008 и 2012 година, както и купа в щафетата от Токио 2020. Освен това Фрейзър-Прайс има 10 международни трофеи, три от които откакто роди сина си през 2017 година В добавка има още четири сребърни олимпийски медала и един бронзов.

„ Няма ден, в който до момента в който се оправям за подготовка да не си споделям, че би трябвало да спра. Синът ми има потребност от мен. Със брачна половинка ми сме дружно от 2008 година и той е жертвал доста поради мен. Ако не го беше направил, нямаше да мога да се състезавам толкоз дълго. И в този момент е време да им обърна внимание “, споделя звездата от Ямайка за

Тя е най-възрастната международна първенеца в спринта на 100 метра. През 2022 година в Юджийн. „ За да имаш въздействие, би трябвало да покажеш на хората, че си лакомец. Не е задоволително да печелиш медали на пистата. Трябва да мислиш за идващото потомство и да дадеш на идващите хора шанса да мечтаят “, споделя още тя.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР