Тридневен празничен дълъг уикенд и прекрасно време ни очакват около

...
Тридневен празничен дълъг уикенд и прекрасно време ни очакват около
Коментари Харесай

Крепост, световно награден винен масаж, Езерото на крадците и други тайни на Велинград - slava.bg

Тридневен празничен дълъг уикенд и прелестно време ни чакат към Деня на Съединението 6 септември. От през днешния ден до идващия подобен към Деня на независимостта 22 септември 19 минути ще ви подскаже няколко забавни маршрута за фамилна или соло разходка с потайности, които най-вероятно или не сте знаели, или сте не запомнили.

Избирали сме ги по този начин, че хем да оферират голям брой атракции, хем да оферират всевъзможен тип и цени на настаняване и хранене, хем да са комфортни за достъп. А вие да се насладите в цялостна степен на златната българска есен.

В кой наш град основната улица се споделя Съединение? Една от най-удобните дестинации от София, Пловдив и цялата страна е Велинград – съюз сред 3 села, което дава и отговор на въпроса нагоре. Казват, че е спастолица на Балканите и с над 141 000 пренощували туристи за 8 месеца в действителност е водач, само че ние ще ви изненадаме с доста други неща за правене през дълъг уикенд там и в неговата много забавна местност.

Това е градът, където всеки ден е Великден – напълно съгласно формулата за благополучие от известната поговорка. Буквално всеки ден от годината Велинград дава опция на туристите и изключително на децата измежду тях, а те са най-важните в фамилните ваканции, да порисуват на воля великденски яйца в особено отредена за това експозиция и занаятчийско ателие, където с изключение на принадлежности за задачата, може да се прегледа и неповторима сбирка от шедьоври в този към момента незачитан тип изкуство.

Оказва се, че има доста техники за „ изшарване”, както назовават занаята тукашните хора.
Единственият противник на Велинград в майсторското изписване на яйца се оказва относително недалечният, в случай че си ги визиите като отклонения по автомагистрала Тракия – Ихтиман.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР