Trident 660 се присъединява към всепризнатата Roadster линия на Triumph, заедно

...
Trident 660 се присъединява към всепризнатата
Roadster линия на Triumph, заедно
Коментари Харесай

TRIUMPH TRIDENT 660 - изцяло ново измерение на забавление, изпълнение и стил - видео

Trident 660 се причислява към всепризнатата Roadster линия на Triumph, дружно с примерите в тази категория: Street Triple RS, Speed Triple RS и Moto2 дивизията за разработка на състезателни двигатели. Trident 660 съчетава перфекното представяне на трицилиндровия мотор, изчистен дизайн и технологиите, за да достави наслаждение от карането.

Предимствата на трицилиндровия двигател са съвършената композиция от изстрелваща линейна мощ и въртящ момент от ниски обороти през целия диапазон на развъртане на мотора.
Максимална мощ е от 81 к.с. при 10 250 об/мин и оптимален въртящ миг от 64 Нм при 6250 об/мин. 90% от оптималния въртящ момент, разполагаем в по-голямата част от диапазона на оборотите.
Trident 660 има още приплъзващ съединител с помощник за тръгване (Slip and assist clutch), неповторим тон.



Някои забавни неща:
- Наличен комплект за превръщане за категория A2
- Тракшън надзор с два режима за каране – Road (стандартен), (Rain) режим за дъжд и изключване.
- Електронна газ.
- Високотехнологичните спецификации включват напълно ново мултифункционално табло с пъстър TFT екран, със система за свързване с Bluetooth “My Triumph ”.
- Изцяло LED осветяване.
ABS

Висок клас премиум съоръжение, включващо:
- Предна обърната вилка Showa и регулируем единичен амортисьор Showa RSU в задната част.
-Спирачки Nissin с двойни 310 мм дискове отпред.
-Гуми Michelin Pilot Road 5.

Водеща в класа повратливост - спортно, пъргаво и динамично возене, на което можете да се доверите.
- Изцяло ново шаси, с усъвършенствана ергономия и 805 мм височина на седалката.
- Ниско тегло - 189 кг с течностите
- Уникален темперамент и характерен жанр.
- Оригинален английски дизайн.
- Отличителен контур, изчистени линии и ДНК на дизайна на Triumph.
- Четири стилни и модерни разновидността за цвят.
- 45 аксесоара, особено създадени за Trident 660.
- Конкурентна цена, започващи от едвам 14 000 лв без Данък добавена стойност.
- Ненадмината ниска цена на за поддръжка и употреба.
- Най-малко време за сервиз в категорията и водещ в класа сервизен период 10 000 мили / 16 000 км.
- Международна 2-годишна гаранция за неограничен пробег.
- Предлага се в представителствата на Triumph от края на януари 2021 година

Ново измерение за новото поколение почитатели на успех

Изцяло новият Triumph Trident 660 поставя началото на нова глава за сегмента Triumph Roadster. Той влиза в една от най-динамичните и вълнуващи категории в мотоциклетизма в настоящия миг. Неговият дизайн, съчетан с водеща в класа технология и нов трицилиндров елемент от 660 куб. см, представляват съвършената композиция за новото потомство мотоциклетисти. Те могат да влязат в света на Triumph, с мотоциклет, който обезпечава водеща в класа пъргавост, вълнуваща производителност, най-съвременните функции за сигурност и емблематичен и модерен английски дизайн.

Предимството на „ Трите гърла “
Новият 660-кубиков трицилиндров двигател предоставя целия темперамент и производителност на „ тройката “ в категорията със приблизително тегло. Агрегатът е създаден особено за Trident с 67 нови компонента и неповторима богата на въртящ момент и мощ мелодия.

Най-доброто от всички светове.
Водачът на Trident ще изпита перфектния баланс на въртящ миг в ниски обороти, линейна мощ, развъртаща се от средни към високи обороти, гладка, отзивчива работа на мотора. Резултатът е мотор, който е планиран да комбинира ниския и средния диапазон на двуцилиндровите машини, с върховите характерности на четирицилиндровия мотор, за да осигури огромно преимущество в работата с най-доброто от всички светове.

Мощност и въртящ миг на Trident
Изцяло новият 660 трицилиндров мотор е проектиран за оптималната използваемост на продуктивността при всекидневни условия, с помощта на перфектно балансирания си темперамент. Всички мотоциклетисти, избрали Trident ще се възползват от линейна мощ и въртящ момент, с пикови стойности от 81 к.с. при 10 250 об/мин. Над 90% от оптималния въртящ момент, който е разполагаем в по-голямата част от оборотите, достигайки връх от 64 Нм при 6250 об / мин.

Подкодящ за категория А2
Trident се предлага съчетаем с категория A2 комплект аксесоари. Конфигурацията на двигателя, съвместима с A2, ограничава пиковата мощ до 47,8 к.с. при 8750 об / мин и 51 Нм при 5250 об / мин. Дилърите могат да възстановят мотора назад до пълна мощност, откакто лидерът получи пълния си лиценз.

Стилен шумозаглушител: Отличителен „ троен “ звук
Благодарение на новия моден шумозаглушител, Trident 660 е планиран да бъде и новият най-добре звучащ мотор в категорията. Едностранният шумозаглушител издава бездънен и свеж тон на мотора, като предоставя отличителен Триумф.

Безпроблемно осъществяване
Triumph Trident има 6-степенна скоростна кутия с и извънредно задвижване, усъвършенствани по този начин, че да дават отговор на всички динамични възможности и надеждност на Trident. Тези характеристики са допълнително подобрени от приплъзващият съединител с асистент за тръгване с нов оптимизиран за обсег на лоста, осигуряващ леко действие за понижаване на умората на ездача. Това го прави съвършен за градско каране. За още по-плавни и спортни стилове на каране, като аксесоар се предлага помощник за превключване нагоре и надолу Triumph, който разрешава на водача да превключва нагоре и надолу, без да употребява съединителя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР