Три златни медала и сертификати за най-високо качество присъди на

...
Три златни медала и сертификати за най-високо качество присъди на
Коментари Харесай

3 златни медала за Загорка от Нобеловите награди за храни и напитки

Три златни медала и документи за най-високо качество присъди на ЗАГОРКА АД за поредна година Международният институт Monde Selection в международната ранглиста World Quality Selection 2019. Отличията са за Ариана Лагер, Ариана Тъмно и Загорка Специално, които още веднъж впечатлиха журито и се подредиха сред най-хубавите в влиятелните интернационалните награди, известни като „ Нобелови награди за храни и питиета “. Продуктите на ЗАГОРКА АД са завоювали оценките в оспорвана конкуренция измежду близо 3000 продукта на над 1000 компании от 90 страни. В допълнение трите продукта получиха и Международни титли за високо качество поради постигнатите златни оценки в своята категория през последните три години.

Monde Selection е интернационален институт по качеството, учреден през 1961 година в Брюксел. Ежегодно, институтът събира панел от самостоятелни и интернационално приети специалисти, които в границите на няколко месеца правят оценка качествата на артикули от целия свят и награждават най-хубавите. Експертното жури, което организира разбор и оценяването във всяка една от категориите, е формирано от инженери от пивоварната промишленост, професионални дегустатори, химици, специалисти и академични преподаватели. В категория „ Бира, вода и безалкохолни питиета “, в която се откроиха продуктите на ЗАГОРКА АД – Ариана Лагер, Ариана Тъмно и Загорка Специално, Monde Selection си партнира с Institut Meurice, основан през 1897 година и е прочут в международен мащаб със своята висока експертиза в науките за ферментация и техниките за пивовари.

Сред критериите, въз основата на които се организира самостоятелната оценка в категория „ Бири, води и безалкохолни питиета “, са съответствие сред усет и послевкус, мирис, образни аспекти, опаковка, както и обща оценка за хармония. Показателите се пресмятат въз основа на съвкупността от потребителски упования и настройки и рекомендациите на Научния ръб на Monde Selection. Според неповторимата методология на института, продуктите се правят оценка самостоятелно, а не посредством съпоставяне едни с други.

Със своите висококачествени артикули ЗАГОРКА АД принадлежи към обичайните спечелили в своята категория. Компанията взе участие за първи път в Monde Selection с марката Загорка през 1981 година. Оттогава насам продуктите на пивоварната получават над 45 оценки.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР