Три вида военна техника иска Украйна от България. Това обяви

...
Три вида военна техника иска Украйна от България. Това обяви
Коментари Харесай

Благовест Белев за оръжията за Украйна: Българският парламент вече има решение по въпроса

Три типа военна техника желае Украйна от България. Това разгласи извънредно в студиото на „ Тази заран “ украинският дипломат у нас Виталий Москаленко. Той е изпратил нота до външното ни министерство, с която желае страната ни да даде тежки гаубици, ракетни системи за залпов огън, както и тежки миномети от 120 милиметра.

Посланик Москаленко изненадващо разполагаше с съответни цифри по какъв брой броя от всичко това разполага Българската войска.

Българският парламент към този момент има решение по този въпрос, сподели тази заран депутатът от Политическа партия Благовест Белев, зам.-председател на комисията по защита.

„ Предоставят се средства за самоотбрана на популацията и на армията, утвърждава се решение за ремонт на украинска военна техника “, подсети Белев какво гласи решението. Според него няма да се стигне до нова полемика и преразглеждане на позицията, тъй като Народното събрание се е произнесъл задоволително ясно.

Белев подсети, че държавното управление е съдружно и въпросите се разискват първо на съдружен съвет.

Българска социалистическа партия през цялото време на войната в Украйна е срещу България да дава оръжие на Киев.

„ В актуалния свят все по-малко секрети има, изключително в такава сфера като защитата “. Така Белев разяснява фактът, че украинският дипломат разполага с доста съответна информация за типа военна техника в Българската войска.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР